Här har du tips att tänka på inför din bokning av tid hos frisören.

Ja, självklart har alla frisörer som jobbar hos oss på Råsundavägen 121A gesällbrev. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med att frisören är välutbildad och kunnig inom yrket.

Vi anpassar färgningen efter kundens specifika önskemål och där finns det oändliga möjligheter. Valet av behandling baseras på ditt utgångsläge och syfte. Hos oss finns två olika varianter, en mer avancerad färgning eller blekning med färg-/folieslingor när du vill applicera mycket eller mer än en färg. Den andra varianten är en bottenfärg/toning där färgbehandlingen endast innehåller en färg och brukar användas vid tillfällen där syftet är att täcka gråa hårstrån eller tona ner utväxter.

Något som är jätteviktigt innan du kommer för en färgning är att inte ha torrschampo med färg i håret, då finns risken för att färgen inte blir som man har önskat. Sedan är det alltid tacksamt om du har en någorlunda bild i huvudet kring hur du vill ha det, som du tillsammans med din kreativa frisör kan förverkliga.

Färga håret kan göras så ofta man vill om man har en bra konsultation med sin frisör. Däremot är det inte bra att bleka håret titt som tätt, eller gå från mörkt till ljust för ofta. Olaplex är en behandling vi ofta använder i samband med färgningar för att skydda, bygga upp och ”laga” håret.

Vi använder oss främst av produkter från Paul Mitchell. Ett amerikanskt märke med ett stort miljötänk, med såväl miljö som kund och frisör i fokus. Sedan företaget startade 1980 har aldrig någon produkt testats på djur, i något led. Färgen vi använder i salongen är vegansk och många av våra övriga produkter är överlag veganska.

Observera att alla rabatter dras i kassan i vår salong.

Ibland händer saker och man måste boka av. Bokar du av senast 6 timmar innan din bokade tid så kostar det inget. Tänk på att att avboka i god tid. Ej avbokad tid debiteras fullt ut.

Har vi ledig tid går det fint att bara komma förbi eller slå en signal. Välkommen!

 • OM SALONG 121

  Salong121 är en frisörsalong som ligger i Solna i Stockholm. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans med dig som kund för att med dina idéer, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet. Ta fram det bästa för dig. Med vår breda erfarenhet av hår i alla dess former och stilar. Ger vi dig ett fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi på Salong121 finns här för dig.

  • Vi har nöjdhetsgaranti!
  • Över 80% av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner

 • Hitta till Salong 121 i Råsunda

  • Salong121
   Råsundavägen 121A
   169 50 Solna

  • Tel: 08-27 83 73
  • Mobil: 073-626 04 73