Hår styling

håsalong med herrklippning
PROFESSIONELL RÅDGIVNING AV HÅRFRISÖRER

Hos Salong 121 får du  välja bland stilar och frisyrer när det är dags för dig att testa ny hårstyling. Hos oss, på vår frisörsalong i Solna, hjälper vi dig att få den frisyr du är ute efter. Oavsett om du vill behålla den du har eller pröva på något nytt som bättre matchar dig idag.  Vi lyssnar på dig och tillsammans så tar vi fram den frisyr som du som kund känner passar bäst.

DEDIKERAT TEAM

Salong 121 erbjuder allt från klippning, färgbehandling och styling. Naturligtvis har vi även bruduppsättning och barberare klipp med klassisk rakning. På Salongen får du alltid ett personligt bemötande. En professionell rådgivning och kan förvänta dig ett fantastisk resultat!

  • OM SALONG 121

    Salong121 är en frisörsalong som ligger i Solna i Stockholm. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans med dig som kund för att med dina idéer, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet. Ta fram det bästa för dig. Med vår breda erfarenhet av hår i alla dess former och stilar. Ger vi dig ett fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi på Salong121 finns här för dig.

  • HITTA HIT

  • Salong121
    Råsundavägen 121A, 169 50 Solna

  • Tel: 08-27 83 73
  • Mobil: 073-626 04 73