Molekylär kärlek till dina hårstrån.

Vårt hår är allt som oftast utsatt för påfrestningar och slitage av väder och vind liksom smuts. Nu finns det finns hjälp att få! Den patenterade aktiva ingrediensen i Olaplex produkter lagar och skyddar ditt hår, hos frisören som hemma mellan salongsbehandlingarna. Var rädd om ditt hår – använd Olaplex.
Du kommer märka skillnaden!
Olaplex No6 är en styling leave-in creme som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår.
Paul Mitchell hårvård
Skapa en beach-look och framhäv naturliga vågor, ger en matt finish med KMS Hair Play.
PAUL MITCHELLS HÅRVÅRDSPRODUKTER

Det var mer än 20 år sedan som den duktiga frisören Paul Mitchell och marknadsansvarig John Paul DeJoria fick en vision att se nya möjligheter för hårbranschen. Duon ville få fram en serie nya hårvårdsprodukter, som borde underlätta arbetet för hårfrisörer samt göra det enklare för kunden att sköta sitt hår hemma. Men det är nu historia, numera har hårvårdsjätten Paul Mitchell ett brett utbud av hårvårdsprodukter med allt från schampo och värmeverktyg till stylingprodukter och inpackningar. Såväl miljötänk som förbud mot djurförsök är en hörnsten i Paul Mitchell företagsfilosofi.

FRISKT VÅRDAT HÅR

Skapa en beach-look och ta fram dina naturliga vågor, KMS Hair Play Sea salt ger dig en matt snygg finish. Salt från Döda Havet ger håret dessutom en skön fyllighet. Spraya i handdukstorkat hår och låt lufttorka, eller föna torrt för lätt textur. Spraya på torrt hår för mer stadga och volym.

 • OM SALONG 121

  Salong121 är en frisörsalong som ligger i Solna i Stockholm. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans med dig som kund för att med dina idéer, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet. Ta fram det bästa för dig. Med vår breda erfarenhet av hår i alla dess former och stilar. Ger vi dig ett fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi på Salong121 finns här för dig.

  • Vi har nöjdhetsgaranti!
  • Över 80% av våra kunder rekommenderar oss gärna till sina vänner

 • Hitta till Salong 121 i Råsunda

  • Salong121
   Råsundavägen 121A
   169 50 Solna

  • Tel: 08-27 83 73
  • Mobil: 073-626 04 73